Sziasztok!

Hát sziasztok! 


Kérlek ne kövezzetek meg, ez az első bejegyzésem. :D Nagyon régóta foglalkoztat a blog írás gondolata, így hát arra jutottam, hogy létrehozok egyet, azzal a céllal, hogy reményeim szerint hasznos tanácsokat és tippeket adjak nektek. Kezdjük is egy gyors bemutatkozással.

A nevem Kitti, betöltöttem mind a 17 életévem, Győrben élek, fodrásznak tanulok a Kossuth Lajos Szakközép iskolában. Mint láthatjátok a szépségiparban 'dolgozom', ahonnan sok érdekes és praktikus dolgot el lehet tanulni. Az iskolában kozmetikus tanfolyamon is egyaránt részt veszek, ami kapóra jön, ha szépségápolási tippeket szeretnék veletek megosztani. 3 macska és egy kutya büszke gazdája vagyok. Mióta megismerkedtem a párommal azóta közelebbi kapcsolatba kerültem hüllőkkel, és ez a szerelem azóta is tart.
Stílusilag nem tudnám magam hova sorolni. Több olyan stílusirányzat van, ami nagyon tetszik, és ezekből merítek ötleteket a ruhatáramhoz. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy az adott divat miatt 'követem' azt a stílust, ami épp tetszik. A zenei világom teljesen a hardcore, ezen kívül rock és metal, de bármi mást is szívesen meghallgatok.

Útravalónak még néhány érdekesség rólam:
Nem vagyok az a kimondott lányos típus, akárhányszor nőiesebben próbálok öltözködni, kudarc lesz a vége, viszont másoknak remekül tudok öltözködési tanácsokat adni. Nem szeretem, ha olyan emberek bárhol megérintenek, akiket nem ismerek eléggé. Elég flegmatikus jellemvonású vagyok, amit sokan nem szeretnek, ennek ellenére nagyon kedves és barátságos vagyok azokkal, akik megérdemlik. Imádom a feketét, ez a szín teszi ki a ruhatáram 90%-át. Bal fül: 18mm (tágítás alatt). Van egy tetoválásom is, amit 14 éves koromban csináltattam, rá 1 évre divattetoválás lett belőle, ezért minél előbb valami mást szeretnék rátetováltatni. Most vagyok életemben először igazán, odaadóan szerelmes. Végezetül dobok pár képet, hogy képben legyetek velem kapcsolatban. :D

Sütkérezzetek ragyogásomban! (szarkazmus)

Éééés Ő lenne itt életem szerelme :3

Első körben ennyi elég is lesz szerintem. Holnap néhány kozmetikai termék tesztelésével érkezem. :3