Teszt

Sziasztok!

Igaz, tegnapra ígértem, de meghoztam a tesztet, amit az előző bejegyzésemben említettem. :3 Pár napja nagy leértékelés volt a Rossmann-ban, aminek nem tudtam ellenállni. Ezeket a szépségeket sikerült beszereznem, igencsak kedvező áron: (0-10ig fogom értékelni a termékeket, és mellékelek egy leírást a személyes tapasztalataimról is)

1. Catrice Absolute Nude szemhéjpúder paletta (10/8)

Kivételesen arra gondoltam, hogy most nem a fekete színhez és árnyalataihoz nyúlok, hanem inkább natúr földszínekhez. Kicsit csalódás volt nekem, de kizárólag azért, mert túl natúr, viszont egy jó alappal tökéletesen szuperálnak. Nagyon jó a fedése, nem potyog felvitel közben. Jó minőségű ecset jár hozzá. Eredeti ára: 1.660 Ft. Készítettem nektek fotókat alappal, és alap nélkül is. (A képek sajnos nem adják vissza a termék eredeti színét, élőben sokkal erősebb árnyalatuk van.)


  
Így néz ki alappal. (Ismétlem, a kép nem teljesen tükrözi a valóságot. Élőben szebb, élénkebb színe van!)

 

2. Smokey Eyeshadow - Pencil szemhéjárnyaló ceruza (10/10)

Tökéletes, erős fedése van. Nincs is mit szépíteni rajta, abszolút a kedvencem. Eredeti ára: kb. 700 Ft. Kitekerhetős, könnyű a használata.


Kézen.

 

3.  Lovely Extra Lasting szájfény (10/10)

Ezt a csodát most 25%-kal olcsóbban vásárolhattam meg. Eredeti ára: 620 Ft. Igaz, hogy a szájfények közé sorolták, viszont a szájfények összes tulajdonságának ellent mond. Nem ragacsos, nem csillog, nem kopik. Sokkal inkább rúzsnak titulálnám. Könnyű felvitel, extra tartósság. Matt. Miután megszárad az ajkamon egész nap kitart. Nem kopik ha eszem, iszom, és a legfontosabb: nem kenem vele össze a párom (csókálló). :D Alapjáraton szeretem a vörös/piros rúzsokat, de ez most az abszolút kedvencem!

Az előző bejegyzésemhez csatolt képemen ezt a rúzst használta. :)

 

Köszönöm a figyelmet! :3 Remélem tudtam segíteni.
Legközelebb a kedvenc, külföldi, szépségápolással foglalkozó YouTubereimről fogok írni nektek. :)